Trainingen

Trainingen

Kick Start Fit

Het programma voor de beginnende sporter, voor een betere leefstijl, en wie verantwoord wil leren sporten.

Vind je het moeilijk om zelfstandig tot een gezondere leefstijl te komen? Heb je (door een lichamelijke belemmering of aandoening) moeite om te gaan sporten?

Onze zes weken durende Kick Start Fit programma is daarop een goed antwoord. Met een op jouw afgestemde programma, ga je in een kleine groep, onder begeleiding, verantwoord sporten.

Je kracht en conditie verbeteren, meer controle over je eigen gezondheid krijgen, of je energieniveau vergroten, kunnen voor jou te realiseren doelen zijn tijdens dit medisch verantwoord fitnessprogramma. Verantwoord sporten, motivatie, en herstel zullen hierbij de leidraad zijn. Wij bieden jou de opstap om ook ná dit programma, zelfstandig en op een verantwoorde manier te blijven sporten.

De trainingen zullen zes weken lang, twee keer per week plaatsvinden, op dinsdag en donderdag van 20:00 – 20:50 uur.

Prijs € 95,- per deelnemer.

Bij minimaal tien deelnemers zal deze training van start kunnen gaan.

Meld je aan via onderstaande link.

Next Step

Het programma Next Step is voor de sporters met een grotere belastbaarheid.

In dit programma bieden wij je vooraf een intake met optioneel een 0-meting aan. Hiermee kan een scala aan waardes in beeld worden gebracht, zoals botmassa, visceraal vet, spiermassa en vetpercentage. Aan het einde van het Next Step programma zal er nogmaals een 0-meting plaatsvinden om de resultaten van de training te kunnen evalueren.

Met het Next Step programma, gaan wij in circuitvorm trainen, om naast je kracht, ook je conditie te verbeteren. Met diverse losse gewichten en andere fitnessattributen, zal intensief aan het gehele lichaam worden gewerkt. Vanuit technisch oogpunt zullen oefeningen worden gegeven gericht op het grootst mogelijk resultaten. Dit trainingsprogramma duurt twee weken langer dan het Kick Start Fit programma om de uitkomst zo groot mogelijk te maken voor de deelnemer.

De trainingen zullen acht weken lang, twee keer per week, plaatsvinden, op dinsdag en donderdag van 20:00 – 20:50 uur.

Prijs € 115,- per deelnemer.

De eerste 5 aanmeldingen krijgen 10% korting!

Bij minimaal tien deelnemers zal deze training van start kunnen gaan.

Meld je aan via onderstaande link.

Ultimate Workout Challenge


De Ultimate Workout Challenge is een trainingsprogramma voor de gevorderde sporter.

In dit trainingsprogramma krijg je 12 weken lang intensieve training. Je zal lichamelijk worden uitgedaagd om challenges aan te gaan met je medesporters, maar ook met jezelf! Je zal worden uitgedaagd om persoonlijke records te vestigen en keer op keer overwinningen op jezelf te behalen.

Bij de intake van de Ultimate Workout Challenge zal je een conditietest worden afgenomen. Daarnaast vindt er een 0-meting plaats. Hiermee kan een scala aan waardes in beeld worden gebracht, zoals botmassa, visceraal vet, spiermassa en vetpercentage.

Per kwartaal worden nieuwe challenges aangeboden, evenals als de mogelijkheid tot metingen. Het is dan ook mogelijk de Ultimate Workout Challenge met 12 weken te verlengen. Wij bieden u in geval van verlenging een standaard korting aan van 10% op het reguliere tarief.

Meld je aan via onderstaande link.

Fit & Food

IN PROGRESS

Opgave training